AI 🤖, JÁTÉKOSÍTÁS 🏆, JÁTÉKALAPÚ TANULÁS 🎲 – Ingyenes online kurzus pedagógusoknak!

Érdekel az AI, a média műveltség, a gamifikáció, vagy a játékalapú tanulás, de nem tudod hogyan kezdj hozzá a megismerésükhöz? A kurzusok, amiket találsz nem jó időpontban vannak, esetleg még nem költenél rájuk, amíg nem tudod, hogy neked hasznosak-e? Vagy hallgattál már hasonló előadásokat, de a gyakorlati tanácsok eddig kimaradtak? Itt a helyed!

A „Digital Tools for Better Schools” (Digitális eszközök a jobb oktatásért) című Erasmus+ projekt keretében 4 partnerország 2 éves közreműködésével születtek meg azok az elméleti és gyakorlati szakemberek által gondosan összeállított oktatási tananyagok, melyek bemutatják, hogy mi is az az AI, a játékosítás és a játékalapú tanulás, és hogyan hasznosíthatóak ezek a mindennapi tanítási gyakorlatban. Ezeket kínáljuk most neked!

Csatlakozz ingyenes, online kurzusainkhoz, melyeken digitális tananyagok segítségével ismerkedhetsz meg akár mind a három területtel! Nem leszel időhöz, előadóhoz kötve, a kurzust/kurzusokat saját tempódban végezheted el a MotiMore felületén!

Jelentkezni a kurzus(ok)ra az alábbi űrlapon tudsz:
👉 https://forms.gle/xt8kxcqJnAxmkGMEA

Készülj fel, jelentkezz még ma, mert kurzusaink március 27-én indulnak! 🚀

A projekt azonosítója: 2021-1-SK01-KA220-SCH-000030108