Rólunk

Prievara Tibor

Prievara Tibor
alapító, társtulajdonos
Co-CEO, szakmai vezető

Több mint két évtizede foglalkozom angoltanítással különböző oktatási intézményekben (iskolákban, nyelviskolákban, egyetemeken). Egyaránt tanítok elit gimnazistákat és a hátrányos helyzetű gyermekeket is. Hiszek abban, hogy a tanulás, a tanítás egy izgalmas és interaktív folyamat, a MotiMore-t is ennek szellemiségében hoztuk létre. Munkám elismeréseként 2013-ben SuliNetwork díjat nyertem el, 2015-ben a Digitális Pedagógia Nagykövete cím első díjazottja lettem.

Dr Záhorszky Tamás

Dr. Záhorszky Tamás
LLM, MBA

alapító, társtulajdonos


"Háromlányos" édesapaként nem maradhattam ki ebből a kalandból. Rengeteget köszönhetek egykori tanáraimnak, és egyfajta irántuk érzett hála, egyben kötelességtudat vezérelt az első lépéseknél. Örömteli érzés, hogy egy idő után önálló életre kelt a platform, és kialakult körülötte egy szuper közösség.

Lukács Lilla

Lukács Lilla
Co-CEO, social impact és nemzetközi projektkoordinátor

Oktatási szakértő vagyok, több mint 15 éves tapasztalattal az oktatási innováció, a kutatás, integráció - kiemelten a hátrányos helyzet - és az általános oktatás terén. Az elmúlt években főként oktatási projektmenedzsmenttel, IKT fejlesztéssel, tanítással, valamint pályázatírással foglalkoztam. Szakmámban kiemelten foglalkozom a társadalmi kérdésekkel, és gyakran ötvözöm az önkéntes és a civil kezdeményezéseket az oktatással és a kedvenc hobbimmal, a művészettel.

Homoki Hajnalka
COO

20 éven át szívvel-lélekkel pedagógusként tevékenykedtem, 9 éven át pedig intézményvezető-helyettesként segítettem egy általános iskola pedagógiai közösségét, mindennapi működését. A MotiMore nem csupán egy vállalat számomra, hanem egy olyan közösség, ahol az együttműködés, az innováció és a személyes fejlődés fontos érték. Bízom benne, hogy az okatás világában szerzett tapasztalatommal és elkötelezettségemmel hozzájárulhatok ahhoz, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a MotiMore szolgáltatásaival.

Jancsik István

Jancsik István
alapító, UX game design fejlesztő

10 éve foglalkozom játékfejlesztéssel, szenvedélyesen hiszek abban, hogy a kreativitás és innováció által létrehozott játékok képesek átformálni és gazdagítani az élményeket. Számomra a játékfejlesztés nem csak munka, hanem életforma, amelyben az emberi kreativitás és a technológia összeolvad. Munkám során arra törekszem, hogy olyan játékokat hozzak létre, amelyek lebilincselik a játékosokat és emlékezetes élményeket nyújtanak számukra.

Schulcz András

Schulcz András
CTO

Full stack webfejlesztőként immár több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem a szoftvertervezés és -fejlesztés terén. Az elmúlt években számos különböző projekten dolgoztam, a MotiMore csapatának 2 éve vagyok tagja.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám egyben a kedvenc időtöltésem is. Fontos számomra ügyfeleink elégedettsége és a MotiMore sikere, ezért mindig a legjobb tudásommal és tapasztalatommal állok a csapat rendelkezésére.