Oktatás és Médiaműveltség a Mesterséges Intelligencia korában – angol, magyar tananyag

A modern oktatásban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az innovatív módszerek és eszközök, amelyek segítenek a tanulók motiválásában és a tanulási folyamat játékossá, játék- és élményalapúvá tételében. Ennek szellemében született meg a „Digital Tools for Better Schools” (Digitális eszközök a jobb oktatásért) című Erasmus+ projekt, amelynek keretében négy partnerország két éven át közösen dolgozott három különleges oktatási tananyag összeállításán. Ennek a projektnek egyik kiemelkedő eredménye az „Oktatás és Médiaműveltség a Mesterséges Intelligencia korában” című tananyag, amely betekintést nyújt a mesterséges intelligenciával támogatott oktatás világába és bemutatja, hogyan integrálható a mindennapi tanítási gyakorlatokba. Végezd el te is a kurzust, fedezd fel a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket az oktatásban, és tedd élménydúsabbá és hatékonyabbá a tanítást!

Amennyiben a kurzus elvégzéséről szeretnél tanúsítványt kapni, kérünk, kattints a https://digitools.motimore.com/login oldalon a Jelentkezés gombra, majd itt kezdd el a kurzust.

A kurzus regisztráció nélkül is elvégezhető  (azonban ebben az esetben nem tudunk kiállítani tanúsítványt, hiszen nem tudjuk nyomon követni a haladást) magyar és angol nyelven az alábbi képekre kattintva:

Oktatás és médiaműveltség a mesterséges intelligencia korában
Media literacy in the age of AI

 Az Erasmus+ projekt „Digitális eszközök a jobb iskolákért” keretében készült, amelyet az Európai Unió társfinanszírozott. Az itt kifejtett nézetek és vélemények kizárólag a szerző(k) véleményét tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió álláspontjával.

 A projekt azonosítója: 2021-1-SK01-KA220-SCH-000030108